Mittwoch, 28. Oktober 2020

Truss haken

Truss haken

Handige truss haak om lichteffecten, rookmachines en schermen in een truss te hangen. Maximale belasting: KG (gekeurd). Let op geschikt voor 30mm buis! Voor 23:Besteld = Morgen in Huis! G- haken en klemmen.


Truss haken

Wij hebben in ons assortiment diverse haken , clamps en couplers. Of je nu een spot of een lichteffect wilt ophangen aan een trussbuis, een . Truss Klemmen en G haken. Dt Mini 3Wing Zwart trussklem voor 50mm truss met grote vleugelmoer. Heeft u ergens goedkoper gezien?


Bel of mail ons voor de beste prijs. Product Omschrijving. Muziek en Instrumenten. Kopen en verkopen op 2dehands. In onze webshop vind u. Lengtes varierend van tot 60cm.


Truss haken

Met aandrukplaat om trussen te beschermen tegen deuken en krassen. Lees volledige . Algemeen : Gewicht (kg), 0. Audipack produceert ondersteunende techniek voor beeld en geluid. Of exclusief voor u ontwikkeld maatwerk. Standaard concepten. En variaties op basis van . Klassieke G haak van Eurolite.


De TH-G haak is uitermate geschikt voor de horizontale montage van koplampen en lichteffecten op een tralieliggersysteem. Universele montagehaak vervaardigd uit verzinkt staal. Geschikt voor structuren ( truss ) met een diameter tot 20mm. Technische gegevens. De haak beschikt over een zwarte afwerking . Haken met halve truss koppeling.


Truss haken

Een wartel zorgt ervoor dat het gordijn met plooien kan draaien. Musikinstrumente. Sorteer op: Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren . Toont alle resultaten.


Alfabetische volgorde A-Z . Selflock haak , mini, zilverkleurig. Rapido gordijnhaak. Om snel doeken aan een buis of truss te hangen is deze haak een ideaal hulpmiddel. Met een simpele handbeweging trek je de haak , .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.